Voor een vertaling in het Zweeds hebben wij de juiste vertalers.

Hoewel heel veel Zweden de Engelse taal goed tot zelfs zeer goed beheersen, is een vertaling in het Zweeds toch vaak noodzakelijk. Denk alleen al aan een handleiding voor een machine (verplicht volgens de Europese machine richtlijn).

Vertaalbureau JTS werkt alleen met Zweedse vertalers die een hoge opleiding hebben gehad. Een opleiding, niet alleen zweeds vertaalbureaugericht op de talen die zij beheersen, maar juist ook op het vak van vertaler. Daarnaast is de vertaler een zogenoemde native speaker, oftewel de doeltaal is de moedertaal van de vertaler.

Met name deze hoge kwaliteit van de vertalers is voor ons een eerste prioriteit. U kunt de doeltaal tenslotte niet of niet goed lezen, dus u moet erop kunnen vertrouwen dat de vertaalde tekst voldoet aan uw wensen.

Al meer dan 20 jaar zijn wij actief vanuit Woerden op een groot aantal vakgebieden in een uiteenlopende hoeveelheid talen. De Scandinavische talen als Noors, Deens en Zweeds nemen daarbij al vele jaren een bijzondere plaats in binnen onze dienstverlening. Dit zijn over het algemeen landen en bewoners die u prima in het Engels te woord kunt staan. Maar waar wel degelijk documenten als een handleiding, contract of documenten voor aanbesteding in de taal van de opdrachtgever verstrekt moeten worden.

Of het nu gaat om technische documenten, juridische stukken, een commerciële tekst of website, onze vertalers kunnen deze documenten voor u vertalen. Elke vertaling wordt door een tweede vertaler nagelezen waarbij niet alleen wordt gelet op een juist vertaling maar tegelijk ook of de inhoudelijke strekking van de brontekst op dezelfde wijze wordt weergegeven in de Zweedse doeltekst.

Hierbij worden door ons vertalers moderne middelen als de nieuwste programmatuur met de juiste databases gebruikt. Dit om consistentie in de tekst, maar ook het juiste gebruik van vaktermen te kunnen waarborgen.

Welkom in Zweden, in het Zweeds... Välkommen.

De Zweedse taal is voor veel mensen bij het uitspreken ervan enigszins te begrijpen. Het Zweeds bestaat dan ook alleen uit Germaanse woorden evenals het Nederlands waardoor er vergelijkbare klanken zijn.

Daarbij klinkt echter het Zweeds meer muzikaal, het is dan ook enigszins melodieus en licht zangerig.

Zoals hiervoor al aangegeven, kunt u in Zweden ook wel terecht met Engels. Toch zal het altijd zeer gewaardeerd worden wanneer u iemand begroet met goddag en u hem of haar bij het afscheid netjes gedag met vi ses. Een goede Zweeds vertaling is dan ook onontbeerlijk, zeker als u zaken doet vanuit Nederland met Zweden.

Wij vertalen wij niet alleen naar maar ook vanuit het Zweeds.

Wij bieden diverse taal combinaties aan met het Zweeds, denk hierbij o.a. aan:

Nederlands - Zweeds, Zweeds - Nederlands, Zweeds - Engels, Engels - Zweeds, Zweeds - Duits, Duits - Zweeds. Dit zijn vanzelfsprekend maar een paar voorbeelden, wij bieden u nog veel meer talencombinaties. Laat het ons even weten naar welke combinatie van talen u op zoek bent en wij zullen u de mogelijkheden graag even berichten.

Leuke tip! Wilt u nog beter kennismaken met Zweden, bezoek dan ook eens de website van het Zweedse bureau van Toerisme.

Direct een offerte aanvragen?   Contact opnemen.

Zweedse vertaling - 100% tevredenheidsgarantie.

 

Uw succes is ons succes!

Wij willen hiermee aangeven dat wij pas een opdracht succesvol kunnen afsluiten als u tevreden bent.

Logisch, zult u zeggen. Want ook u zult aan uw opdrachtgever niets anders dan de hoogste kwaliteit willen leveren. Tegelijk is het juist binnen het vakgebied van vertalers van groot belang dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. U kunt tenslotte (zeker bij een vertaling naar een buitenlandse doeltaal) vaak het vertaalde niet lezen c.q. controleren.

U moet dus kunnen vertrouwen op uw vertaalbureau, de vertaler.

In onze meer dan 20 jarige ervaring op het gebied van vertalen kunnen wij dan ook inmiddels veel relaties tot onze vaste relaties rekenen. Dit komt doordat zij de kwaliteit van onze vertalingen hebben kunnen ervaren. De teksten worden namelijk niet alleen maar zo goed mogelijk vertaald, maar het doel waarvoor de tekst is vertaald, is tot een succes geworden. Bijvoorbeeld bij het verkrijgen van een opdracht of het oplossen van een probleem ter plaatse.

Heeft u een vertaling nodig? Dat beperkt zich bij ons uiteraard niet alleen tot het Zweeds! Stuur ons uw tekst toe en wij doen u op korte termijn een voorstel met de mogelijkheden toekomen. Uiteraard tegen een scherpe prijsstelling. 

 

vertaling zweeds 5 sterren