Ook voor de Scandinavische taal Fins verzorgen wij uw vertaling.

Waar wij de talen Deens en Zweeds al vele jaren in ons programma hebben kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een vertaling in het Fins. Zondermeer een heel andere taal, maar wij verzorgen ook voor deze taal een kwalitatief hoogwaardige vertaling.

Hoewel in Finland het Zweeds ook als officiële taal te boek staat wordt er toch, zeker door de jongeren, meer en meer Fins gesproken. Tegelijk spreken juist ook deze jongeren tegenwoordig goed Engels. Echter voor het doen van zaken met Finland is voor veel documenten een Finse vertaling van de tekst noodzakelijk. vertaling fins

Vertaalbureau JTS werkt hiervoor met goed opgeleide vertalers die de doeltaal als moedertaal kennen (de zogenaamde native speaker). Door deze combinatie van een goede opleiding en de doeltaal als moedertaal kunt u verzekerd zijn van een goede vertaling.

Voor bijvoorbeeld een Nederlander is deze taal eigenlijk niet leesbaar. Een belangrijke reden waarom het van groot belang is dat u kunt vertrouwen op een vertaling van hoogwaardige kwaliteit. U kunt tenslotte de vertaling niet controleren, waarbij het juist voor u of uw bedrijf van het grootste belang is dat deze correct is.

Bij ons kunt u daarop vertrouwen. Wij verzorgen tenslotte al meer dan 20 jaar met succes vertaalwerkzaamheden op zowel het technische vlak, voor commerciële doeleinden of juridische documenten.

Vanzelfsprekend maken wij hierbij gebruik van de modernste computertechnieken, de laatste programmatuur en databases. Juist door het gebruik van een goede database kunnen wij de constante kwaliteit waarborgen. In de teksten wordt daarmee namelijk de consistentie in de tekst gecontroleerd alsmede worden bepaalde vaktermen op de juiste wijze toegepast.

Het Fins een lastige taal, gebruikt in een mooi land van de 1000 meren met een geweldige natuur.

Voor Nederlanders is het heel lastig om zonder opleiding of kennis van deze taal te kunnen lezen of verstaan. De Finse taal omvat dan ook een relatief groot aantal klinkers ten opzichte van het aantal medeklinkers in woorden. Daarbij komt dat de lettercombinaties vaak lastig zijn uit te spreken.

Het Zweeds is zoals ook aangegeven bij onze pagina van de Zweedse vertalingen voor veel mensen bij het uitspreken ervan enigszins te begrijpen, wat niet het geval is voor het Fins.

Hierbij vertalen wij voor de goede orde niet alleen naar maar ook vanuit het Fins.

Wij bieden daarbij met het Fins o.a. de navolgende taalcombinaties:

Nederlands - Fins, Fins - Nederlands, Engels - Fins, Fins - Engels, Duits - Fins, Fins - Duits, Frans - Fins, Fins - Frans. Dit als voorbeeld van een aantal taalcombinaties. uiteraard bieden wij meerdere mogelijkheden. Heeft u een andere combinatie van het Fins met een andere taal nodig, laat het ons weten, wij kunnen u zeer waarschijnlijk ook daarmee van dienst zijn.

Tip! Wilt u de mooie natuur van Finland eens met eigen ogen gaan bekijken, begin dan vooral even op de website van het Finse bureau voor Toerisme.

Direct een offerte aanvragen?   Contact opnemen.

Finse vertaling - 100% tevredenheidsgarantie.

 

Alleen perfect is goed genoeg!

Dat lijkt wat stellig, maar graag geven wij hiermee aan dat voor ons het eindresultaat van het grootste belang is.

Ook dat lijkt vanzelfsprekend want iedereen wil uiteraard het beste resultaat voor zijn opdrachtgever. Tegelijk blijft het bij een vertaling natuurlijk altijd lastig controleerbaar want u spreekt die betreffende buitenlandse taal waarschijnlijk niet.

Juist om die reden gaat er bij ons geen vertaling de deur uit die niet nog door een andere vertaler is gecontroleerd. Daarbij niet alleen gecontroleerd op de tekstuele kant van de vertaling, maar tevens of de strekking. Dit, zeg maar het gevoel van de tekst, moet ook op de juiste manier worden overgebracht in de vertaling. Is dat het geval, pas dan wordt de vertaling aan u afgeleverd.

Heeft u daarbij dan nog wensen of vragen, dan behoort dat uiteraard ook tot onze dienst verlening, daarvoor geldt onze stelling van 100% tevredenheidsgarantie.

Heeft u een tekst die naar het Fins vertaalt dient te worden? Waarbij opgemerkt dat wij ons uiteraard niet alleen tot het Fins beperken, stuur ons uw bestand, via mail of het offerte aanvraag formulier en u krijgt per ommegaande van ons een vrijblijvende aanbieding.

 

finse vertaling 5 sterren