Voor een vertaling Engels zoekt u een betrouwbaar vertaalbureau!

Eén van onze specialisaties is het Engels. Veel relaties gingen u al voor en vertrouwden ons hun Engelse vertaling toe.

Vertalingen die zowel in het technische vakgebied, maar ook commercieel en juridisch van aard zijn.engelse vertaling

Wij werken uitsluitend met vertalers die een hoge opleiding hebben genoten en die zijn gespecialiseerd in de Engelse taal. Alleen door hier strikt in te zijn kunnen wij al meer dan 20 jaar de hoge kwaliteit die u van ons mag verwachten waarborgen.

Net als voor onze andere vertalingen zijn ook de Engelse vertalers waarmee wij werken vertalers waarbij hun moedertaal Engels is. Deze zogenoemde native speakers zijn daarnaast ook nog gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

De vertalers die wij inzetten hebben dan ook ervaring op het medische vlak, technisch of zijn meer commercieel gericht. Dit alles om niet alleen een zogenaamde één op één vertaling te maken. Nee, hierbij wordt door hun ervaring op dit vakgebied juist ook gekeken naar de strekking van de brontekst.

Juist door deze brontekst te begrijpen is het mogelijk om een hoogwaardige vertaling te leveren waarbij dezelfde strekking die de brontekst uitstraalt ook terugkomt in de doeltekst (de vertaling). Omdat de moedertaal van de vertaler de doeltaal is, kan hij dezelfde boodschap op dezelfde manier overbrengen, ook al is dit geen letterlijke vertaling.

Door het gebruik van databases gebruiken wij het vakjargon van het betreffende vakgebied en kunnen dit constant houden in alle teksten. Maar we houden ook uw eigen vakjargon van uw bedrijf hierin bij, zodat uw eigen specifieke termen gebruikt worden. Uiteraard wordt elke tekst door een 2e vertaler gecontroleerd alvorens het aan u af te leveren.

U spreekt zelf toch Engels zult u denken, waarom dan toch een vertaling?

Er wordt heel veel zaken gedaan in de Engelse taal. Deze taal wordt dan ook door heel veel mensen tot een bepaald niveau beheerst. Maar weest u eens eerlijk! Bent u in staat om vanuit het Nederlands een Engelstalige brief, brochure of nog sterker een contract op te stellen? Een tekst alsof dit geschreven zou zijn door mensen uit Engeland? Waarschijnlijk niet. Maar u wilt uiteraard wel dat alles correct is en dat u een goede indruk achterlaat bij uw relatie.

Alleen al om die reden is het nodig om een tekst te laten vertalen door een vertrouwd vertaalbureau. Een Engelse zin maakt nog geen goede Engelse vertaling.

Met een juiste Engelse tekst zult u niet alleen indruk maken op uw relatie. U zult bij hem of haar ook de juiste snaar raken, wat tenslotte de bedoeling is van uw tekst.

Laat ons u hierbij helpen, wij hebben die juiste ervaring. Uw succes is tenslotte ook ons succes.

Onze vertalingen verzorgen wij niet alleen naar of vanuit het Nederlands naar het Engels.

Wij bieden met het Engels o.a. de navolgende taalcombinaties aan:

Nederlands - Engels, Engels - Nederlands, Duits - Engels, Engels - Duits, Frans - Engels, Engels - Frans, Zweeds - Engels, Engels - Zweeds. Maar wij doen natuurlijk nog veel meer talen, ziet u uw taal er niet bij staan? Geen probleem, vraag het even bij ons na, waarschijnlijk kunnen wij u hier wel mee helpen.

Tip! Wilt u meer weten over Engeland en/of de Engelse cultuur, kijkt u voor meer informatie ook eens op de website van "Visit Britain".

Direct een offerte aanvragen?   Contact opnemen.

Engelse vertaling - 100% tevredenheidsgarantie.

 

Alleen het juiste eindresultaat telt voor ons.

Een van onze standaard routines is dan ook dat zodra de vertaling gereed is, deze nog door een andere vertaler wordt gecontroleerd.

Daarbij zal deze controlelezing niet alleen worden gedaan ter controle van de tekst zelf, maar wordt hierbij juist ook met name gekeken of de strekking van de oorspronkelijke tekst ook terug te vinden is in de vertaling. Het is natuurlijk heel belangrijk de juiste intentie van de oorspronkelijke tekst terug te vinden in de vertaling.

Net als bij al onze andere talen is voor ons dan ook van belang dat wij u onze 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden. En dat geldt niet alleen voor vertalingen naar het Engels, maar uiteraard ook vanuit het Engels naar het Nederlands of een andere vreemde taal.

 

vertaling engels 5 sterren