Vertaling Spaans? Geen probleem, wij verzorgen die al vele jaren.

De Spanjaarden zijn van oudsher een echt handelsvolk en dus wel gewend zaken te doen in het Engels, maar voor meer gedetailleerde documenten, contracten of technische handleidingen is een goede vertaling in het Spaans onontbeerlijk. 

Hiervoor werken wij al jaren met onze vertrouwde en hoog opgeleide vertalers. Onze vertalers zijn zoals dat zo mooi wordt genoemd native speakers. Hiermee wordt bedoeld dat de vertaler in basis de taal waarnaar hij vertaalt als moedertaal heeft.vertaling spaans

De combinatie van het gebruik van native speakers en hun hoge en specifieke vertalersopleiding, garandeert de hoge kwaliteit van de vertalingen die wij leveren.

De talen uit de Romaanse landen en andere Spaanstalige landen nemen al vele jaren een bijzondere plaats in binnen onze dienstverlening. Als je uitgaat van het aantal mensen dat Spaans spreekt over de hele wereld, is het Spaans één van de belangrijkste wereldtalen.

Door onze jarenlange ervaring (meer dan 20 jaar als vertaalbureau in Woerden) kunnen wij u de juiste vertaling leveren. Bijvoorbeeld voor een document als een handleiding of een offerte, maar ook voor contractstukken of aanbestedingsdocumenten die uiteraard correct vertaald moeten worden.

Onze vertalers werken met de modernste computertechnieken gebruikmakende van databases voor het waarborgen van de juiste vaktermen en consistentie in de gebruikte woordkeuzes.

Zakendoen in het Spaans, Bienvenido.

Zakendoen met Spanje is heel goed mogelijk en kan interessant zijn in verschillende branches zoals de voedingsmiddelenindustrie (olijven en aanverwante producten, tapas) en aardolieproducten. De mentaliteit van de mensen verschilt wel per deelstaat, maar over het algemeen is de Spanjaard hartelijk en gastvrij, maar ook trots. 

Hoewel de jonge generatie zich prima kan redden in het Engels, zijn de ouderen daar helemaal niet in thuis. Daarom is het erg belangrijk om met goede vertalingen de informatie op de juiste manier over te brengen. 

Niet alleen voor wettelijk verplichte documenten (zoals de handleidingen volgens de Machine Richtlijn), maar ook algemene informatie en reclame is het noodzakelijk documenten in de taal van het land te verzorgen. Hierbij is dan ook een degelijke vertaling zeker nodig.

Daarbij vertalen wij natuurlijk wij niet alleen naar het Spaans, maar vertalen wij ook vanuit het Spaans.

Voor het Spaans bieden wij verschillende veel voorkomende taalcombinaties, o.a.:

Nederlands - Spaans, Spaans - Nederlands, Engels - Spaans, Spaans - Engels, Duits - Spaans, Spaans - Duits. Maar wij hebben veel meer talencombinaties in ons assortiment. Ziet u nu uw taal er niet bij?  Vraag ons dit gerust even, wij kunnen u zeer waarschijnlijk voor u de gewenste combinatie ook verzorgen.

Tip! Hoe leuk Spanje eigenlijk is wilt u misschien zelf wel eens ontdekken of misschien bent u er al eens geweest, een bezoekje voor een eerste indruk aan de website van het bureau voor toerisme is zeker een aanrader.

Direct een offerte aanvragen?   Contact opnemen.

Spaanse vertaling - 100% tevredenheidsgarantie.

 

Succes verzekerd met een goede Spaanse vertaling!

Alleen als u tevreden bent, zijn wij ook tevreden en kunt u succesvol zakendoen in of met Spanje of een ander Spaanstalig land.

Wij bieden u dan ook onze 100% tevredenheidsgarantie waarbij u zonder meer de hoogste kwaliteit van het vertaalwerk kunt verwachten.

Veel opdrachtgevers gingen u al voor en kunnen wij inmiddels tot onze vaste klantkring rekenen. Dit kan natuurlijk alleen maar doordat ze tevreden zijn over de kwaliteit en niet onbelangrijk, over ook de prijs.

Probeert u het anders ook eens?  Heeft u een vertaling nodig naar of vanuit het Spaans?  Wij verzorgen dit graag en regelen dat u na afloop altijd 100% tevreden zult zijn met het resultaat.

 

 

vertaling Spaans 5 sterren