Een vertaling Italiaans natuurlijk door een Italiaanse vertaler!

Zoals met alle talen die wij verzorgen, geldt dit zeker ook voor het Italiaans: de vertaling wordt gedaan door een native speaker. Oftewel een vertaler waarvan de moedertaal Italiaans is.

Velen kunnen wel een woordje Italiaans meepraten, maar voor een juiste vertaling is een gedegen opleiding noodzakelijk. Bij ons bureau werken wij dan ook uitsluitend met hoog opgeleide vertalers die de doeltaal spreken als hun moedertaal.vertaling italiaans

Wij verlenen op al onze vertalingen de bekende 100% tevredenheidsgarantie. Dat kunnen wij alleen bieden als we vasthouden aan de principes waarmee wij meer dan 20 jaar geleden zijn gestart. Het uitgangspunt is hierbij de uitstekende opleiding van de vertalers. Het tweede principe is dat elke vertaling ook wordt gecontroleerd door een andere vertaler. Bij de controle van eigen werk kunnen fouten ontstaan, dus werken wij altijd met een controle lezer.

Voor elk vakgebied beschikken wij over de juiste vertaler. Of u nu een technische handleiding of een juridisch contract wenst te laten vertalen in het Italiaans of andersom, naar het Nederlands. Wij bieden wij u daarvoor een kwalitatieve oplossing.

Juist de kennis van het specifieke vakgebied van onze vertalers zorgt dat de tekst in de doeltaal volledig tot zijn recht komt. Dat de juiste toon en bewoordingen zijn gekozen en dat ook het juiste vakjargon is gebruikt in de doeltaal.

Natuurlijk zijn de juiste programmatuur en moderne computertechnieken een eerste vereiste om een perfecte vertaling af te leveren. De database die de terminologie gebruikt in de programmatuur vastlegt, maakt het plaatje compleet. Zo ontstaat een vertaling waarop wij trots kunnen zijn. En u laat een meer dan uitstekende indruk achter bij uw Italiaanse relatie.

Italië en het Italiaans, de mensen en taal die bekend staan om hun elegantie.

De Italianen staan bekend om hun elegantie in het dagelijkse leven, zoals in mode, maar ook design van technische producten. Denk maar eens aan de prachtige auto's! Zo verfijnd is ook de Italiaanse taal. Het is een Romaanse taal, net als de evenzo mooie Frans taal.

Juist daarom is het van belang een native speaker in te zetten voor de vertaling. Want uw tekst moet niet alleen vertaald worden, maar die elegantie moet in de tekst ingebracht worden. Een elegantie die wij vanuit de Nederlandse taal niet op die manier gewend zijn.

Wij vertalen natuurlijk niet alleen naar, maar ook vanuit het Italiaans.

Wij verzorgen o.a. de volgende taalcombinaties met het Italiaans:

Nederlands - Italiaans, Italiaans - Nederlands, Italiaans - Engels, Engels - Italiaans, Frans - Italiaans, Italiaans - Frans. Maar uiteraard zijn er nog veel meer combinaties mogelijk, denk maar eens aan het Duits of Zweeds met het Italiaans. Zit uw taal er niet bij? Laat het ons even weten en de kans is erg groot dat wij wel de juiste vertaling voor u kunnen verzorgen.

Gratis tip! Kijk eens op de website van het Italiaanse bureau voor Toerisme, een leuke start voor een kennismaking met dit mooie land.

Direct een offerte aanvragen?   Contact opnemen.

Italiaanse vertaling - 100% tevredenheidsgarantie.

 

Pas als u tevreden bent, is de vertaling klaar!

Hiermee geven wij aan dat wij alleen focussen op het hoogst haalbare eindresultaat, de hoogste kwaliteit.

Wij weten dat dit zeer ambitieus klinkt, maar met onze meer dan 20 jaar ervaring in het vertaalvak vinden wij ook dat wij dit verplicht zijn aan u als opdrachtgever.

Elke vertaling wordt dan ook niet zo zonder meer vertaald. Er wordt een tweede vertaler ingezet om de teksten na te lezen en te controleren of alles klopt. En met alles bedoelen wij ook de intentie of het gevoel dat uitgaat van de brontekst. Is die ook daadwerkelijk op de juist wijze overgebracht in de doeltekst? Alleen dan kunnen wij u het gewenste eindresultaat bieden en u een voortreffelijke vertaling leveren.

De door ons uitgedragen 100% tevredenheidsgarantie is voor ons dus geen "wassen neus" maar een doel op zich. Want alleen als u uiterst tevreden bent komt u bij ons terug om net als vele anderen een vaste relatie van ons te worden.

Heeft u een vertaling nodig? En dat beperkt zich bij ons uiteraard niet alleen in het Italiaans, maar in vele talen. Laat ons uw tekst zien en wij verzorgen snel een goede prijsopgaaf met vervolgens een goede vertaling. U zult zeker tevreden zijn.

italiaanse vertaling 5 sterren