Een vertaling Duits gewenst?

Naast onze andere talen is Duits één van onze specialiteiten. Voor onze relaties verzorgen wij een vertaling in deze taal op elk gebied zoals technisch, juridisch of commercieel.

Door de betrokkenheid van hoog opgeleide vertalers kunnen wij onze relaties de gewenste vertalingen van hoge kwaliteit bieden.duitse vertaling

Evenals bij onze andere talen werken wij ook hiervoor met zogenoemde native speakers, vertalers die de taal als moedertaal hebben. Daarnaast worden de teksten nauwkeurig gecontroleerd door een andere vertaler zodat er geen fouten insluipen. Zijn er vragen ten aanzien van de vertaling, bijvoorbeeld bepaald vakjargon, dan wordt dit uiteraard altijd met u als opdrachtgever doorgenomen.

Duits in de juiste vertaling helpt u bij uw business en wordt door uw relatie gewaardeerd.

Zoals omschreven bij onze commerciële vertalingen geldt dit in basis natuurlijk ook voor een Duitse vertaling. Uitsluitend één op één de tekst vertalen is onvoldoende. Als u in dit land zaken wilt doen is een tekst die rekening houdt met de cultuur en de juiste titels en aanspreekvormen gebruikt een eerste stap in de richting tot zakelijk succes.

Nederland is al vele jaren één van de grotere handelspartners van Duitsland en nog steeds wordt juist het gebruik van de taal door de Nederlandse zakenman of -vrouw bijzonder gewaardeerd.

Denk dan ook niet te snel dat uw relatie het wel met een Engelse tekst zal redden. Veelal zal hij of zij die wel kunnen lezen, maar de juiste snaar raken gaat toch echt alleen met een goede tekst in de taal van uw relatie. Waar wij u uiteraard graag bij helpen. Uw succes is tenslotte ook ons succes.

Natuurlijk vertalen wij niet alleen naar het Duits, maar vertalen wij ook vanuit deze taal.

Duitse taalcombinaties die wij veelal aanbieden zijn:

Nederlands - Duits, Duits - Nederlands, Engels - Duits, Duits - Engels, Frans - Duits, Duits - Frans. Zit uw taal er niet bij? Vraag het ons, want zeer waarschijnlijk kunnen wij die ook aanbieden.

Tip! Bent u geïnteresseerd in Duitsland of misschien wilt u hiernaar op vakantie om de taal weer even op te halen? Neem dan ook eens een kijkje op de website van het Duitse Bureau voor Toerisme.

Direct een offerte aanvragen?   Contact opnemen.

Duitse vertaling - 100% tevredenheidsgarantie.

 

Bij al onze vertalingen is het eindresultaat voor ons het belangrijkste.

Elke tekst wordt dan ook na het vertalen gecontroleerd door een andere vertaler. Daarnaast kijken wij niet alleen "koud" naar de oorspronkelijke tekst zodat niet alleen maar de tekst als zodanig wordt vertaald naar of vanuit het Duits, maar dat ook het juiste gevoel, de juiste intentie van de tekst wordt overgebracht.

Bij ons geldt dan ook dat sprake is van een 100% tevredenheidsgarantie.

 

vertaling duits 5 sterren