Vertalen

Uw tekst vertalen?

Als het gaat om een kwalitatief goede vertaling, zoekt u uiteraard een vertaalbureau met ervaring.

Immers, u wilt dat uw teksten niet alleen zijn vertaald, maar dat ook het gevoel, de boodschap en kern van de tekst, op de juiste manier wordt overgebracht. De ervaring die hiervoor nodig is met het vertalen kunnen wij u bieden. Bij 123Vertalen.nl verzorgen wij namelijk al meer dan 25 jaar vertalingen van allerlei soorten documenten. Deze vertalingen verzorgen wij voor veel vaste relaties in het bedrijfsleven terwijl zeker ook particulieren de weg naar ons vertaalbureau weten te vinden.

Wij vinden het van het grootste belang dat de vertalingen van hoge kwaliteit zijn, in het bijzonder omdat u de vertaalde tekst mogelijk niet kunt lezen. De vertalingen die wij leveren worden dan ook altijd uitgevoerd door professionals. Deze professionele vertaler is niet alleen ervaren met de betreffende taal (native speaker), maar ook met het vakgebied waarbinnen de tekst zich bevindt. Doordat de vertaler deze uitgebreide ervaring heeft bent u verzekerd van een goede vertaling. Daarnaast wordt de vertaling in basis altijd direct in de opmaak geleverd zoals ook de brontekst door u is aangeleverd. Hierbij geldt bij ons altijd het moto 100% tevredenheidsgarantie.

De talen die wij vertalen.

De vertalingen die wij verzorgen gebeuren uiteraard in de bekende talen waarbij wij zowel naar als vanuit deze talen naar het Nederlands vertalen, bijvoorbeeld:

Hoewel veel vertalingen worden gedaan in combinatie met het Nederlands verzorgen wij ook vertalingen van talen onderling. Maar ook combinaties van het Nederlands of andere talen met niet Europese talen als Chinees of Japans vormen voor ons geen probleem.

Vakgebieden

Elke vertaling is anders en heeft een andere achtergrond. De vertalingen die wij verzorgen zijn dan ook uit uiteenlopende vakgebieden. In hoofdlijnen zijn die te verdelen in 4 hoofd categorieën t.w.:

  • Commerciële vertalingen, denk hierbij aan websites; brochures; folders; etc.
  • Technische vertalingen, denk hierbij aan handleidingen; technische productspecificaties; etc.
  • Juridische vertalingen, denk hierbij aan contracten; statuten; diploma's; etc.
  • Medische vertalingen, denk hierbij aan medicatie; medische dossiers; etc.

Daarom hanteren wij dan ook het motto "elke vertaling de juiste vertaler". U bent dan zeker van een vertaler die bekend is met uw vakjargon en de strekking van de tekst begrijpt.

Beëdigde vertaling

Een beëdigde vertaling wordt vaak toegepast bij juridische documenten maar dit is voor vrijwel elke vertaling mogelijk. Daarnaast zijn ook nog aanvullende zaken mogelijk zoals een apostille of een legalisatie.

Als u meer specifieke informatie wenst, klik dan op één van onderstaande buttons, daarnaast kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Direct een bericht sturen kan natuurlijk ook, dit gaat eenvoudig via onze contactpagina.

Contact opnemen.   Direct een offerte aanvragen?